Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που κλείνει μέσα του όλες τις απολαύσεις γύρω από τον κόσμο του κρέατος. Το Στέκι SteakHouse χαρίζει εδώ και χρόνια στιγμές γευστικής ευχαρίστησης μέσα σε έναν χώρο που από την πρώτη στιγμή που θα καθίσεις στα τραπέζια του θα σε κάνει να αισθανθείς οικεία. Η ιστορία του είναι γεμάτη μεράκι που περνάει από γενιά σε γενιά για να φτάσει σήμερα στο σημείο να αποτελεί έναν από τα must σημεία για τους λάτρεις του κρέατος στη Θεσσαλονίκη.

Ατμόσφαιρα και γεύσεις που περνάνε από το παρελθόν στο σήμερα

Η ιστορία του Steak House ξεκίνησε το 1995, όταν η κ. Αναστασία και ο σύζυγός της Κ. Ιωάννης αποφάσισαν να δώσουν ένα νέο γαστρονομικό προορισμό στους λάτρεις του κρέατος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Η αγάπη του κόσμου πέρασε στο βάθος του χρόνου φτάνοντας σήμερα στην ημέρα που τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει τα 4 παιδιά τους: ο Απόστολος, ο Κωνσταντίνος, η Ευγενία και η Μαρία Λάουρα. Η απλότητα και το πάθος των ανθρώπων του για την παραγωγή των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες του, είναι ορατό στην ατμόσφαιρα και στα πιάτα του.

Το Στέκι Steakhouse

Τα μυστικά της επιτυχίας

Λιτός, ζεστός και συμπαθητικός, ο ναός του κρέατος θα γίνει το δικό σου στέκι από τη στιγμή που θα νιώσεις την μαγεία της φιλοξενίας του. Όταν ανακαλύψεις την γευστική ποικιλία που διαθέτει, τότε θα καταλάβεις ότι εδώ το κρέας έχει την τιμητική του. Το Στέκι Steak House συνδυάζει μοναδικά το πληθωρικό steak house με την παραδοσιακή ταβέρνα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που θα απογειώσει την εμπειρία σου ενώ οι αρχές του όσον αφορά το κρέας κορυφώνουν την ποιότητα των πιάτων. Η επιλογή των ελληνικών και εισαγόμενων premium κρεάτων, οι κοπές και το κατάλληλα «ζουμερό» ψήσιμο είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

Το Στέκι Steakhouse

Εδώ το κρέας δεν είναι απλή υπόθεση

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, το μαγαζί επενδύει στη γνώση και την αναβαθμισμένη κρεατοφαγία που φέρνει η πολύπλοκη διαδικασία του σιτέματος, η οποία προσδίδει στα ψητά κρέατα υψηλή γαστρονομική αξία. Γι’ αυτό το λόγο διαθέτει ειδικό ωριμαντή κρεάτων DRY AGER, στον οποίο θα βρεις το αγαπημένο σου κομμάτι (t-bone, rib eye, tomahawk, κτλ). Τα πιάτα που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις του κόσμου είναι οι μπριζόλες, το γεμιστό μπιφτέκι και το μοσχαρίσιο συκώτι, η γεύση των οποίων θα σας συντροφεύει ακόμη και όταν φύγετε. Παράλληλα, μια μεγάλη λίστα κρασιών, με 87 ετικέτες, από όλη την Ελλάδα και τον παγκόσμιο αμπελώνα, οι οποίες έχουν επιλεχθεί με βάση το σωστό food and wine pairing, θα συνοδεύσει τις γεύσεις που θα δοκιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Το Στέκι Steakhouse

Οι θαμώνες που γεμίζουν τα τραπέζια του

Όσο οι παρέες δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού, όσο οι οικογένειες απολαμβάνουν τις δικές τους μοναδικές στιγμές ευτυχίας, άλλο τόσο το Στέκι Steakhouse θα συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά όσων αγαπούν το κρέας. Οι θαμώνες του φροντίζουν να δίνουν πάντα το παρόν για αυτό η κράτηση σας για τον «ναό του κρέατος» θα πρέπει να είναι έγκαιρη, καθώς η αγάπη του κόσμου για το Στέκι εκφράζεται καθημερινά και τα τραπέζια του είναι γεμάτα με χαμόγελα ευχαρίστησης.

Κάντε την κράτηση σας και εξασφαλίστε τη δική σας μερίδα στο μέρος όπου η γεύση του κρέατος, η ατμόσφαιρα και το άρωμα της απόλαυσης δημιουργούν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μπείτε στο Στέκι της καρδιάς μας και ανακαλύψτε την.